Bej Logo Ne Cstrike 

Download Hl Tag Converter
Picture
hl_tag_converter.zip
File Size: 249 kb
File Type: zip
Download File

Kur te hin e trus Open Image dhe e len cilen do foto . pastaj hin Adjust Image e Trus Auto Size . dhe pastaj e trus Apply changes and convert to 265 colors , dhe e trusniSave Tag, Export to Wad file dhe e ruani te C/ Praogram Files Valve/ cstrike ,hini edhe e runi me emer tempdecal.wad dhe kur te hini ne CS mos e prekni Options hiq me ndrru foton se prishet d.m.th duhet te himi ne server pa prekur sen ndru nikun athere permes konzolles

CS Bot v1.50.rarhttp://www.mediafire.com/?ymi0zfue42i

Nderro muziken ne Cs

1.Per me ndrru muziken ne cs mas pari shkon e bon copy at muziken qe doni ta lini ne cs.
2.Pastaj shkoni te C:Program FilesValvecstrikemedia d.m.th. aty ku e keni te instalum cs
3.e shef qe asht ni muzik aty ti e fshin edhe e bon paste at muziken qe ki qef me lan ne cs
4.Qat muziken Çka e ke lan at e bon RENAME edhe emrin ja len "gamestartup.mp3"(vetem duhet pa thojza)

Amx per Cs

amx_kick "emrin kon po don me kick"
amx_ban "emrin kon po don me banirat"

amx_banip "emrin kon don eme banirat me IP"
amx_unban "emrin ose IP per me ja hek banin"
amx_slay "emrin" - per me ja bo kill
amx_rocket "emrin" -me nis si raket perpjet :p (me myt)
amx_slap "emrin" - per me ja dridh ( shuplak ) :D:P
amx_cvar sv_restart 1 - per me res
amx_map "emrin e mapit" - per me ndru mapin
amx_glow "emrin edhe ngjyren kujt po don me ja nrru" 
amx_nick "emrin qysh e ka" "emrin qysh po don me ja bo"
amx_say "mesazhi qa podon me shkru" 
amx_psay white "me fol me tbardha"
amx_tsay white "tbardha anash"
amx_csay white "tbardha ne mes" 
amx_votemap map1 map2 - .psh. amx_votemap de_dust2 de_nuke de_prishtina :P
amx_vote "pytja qa po don me vet" "pergjigja 1" "pergjigja 2"
amx_chat "tekstin" ( me kete komand fol veq me admina tjertnuk mund ta shohin )
amx_kickmenu ( menuja per kick )
amx_banmenu ( menuja per ban )
amx_cvarmenu (menuja e CVAR )
amx_reloadadmins ( per tja bere refresh fajllit ku jon adminat nese shtoni ndonje admin :D )
amx_pause 1 ( per ta bere pause serverin )
amx_pause 0 ( per ta hekur pausen )
amx_off ( nese doni ta nalni AMX )
amx_on ( per ta leshuar AMX )
amx_rcon ( dergon ne server komandat permes rconit )
amxmodmenu - per paraqitjen e te gjithe menuve qe jan me amx
amx_cvar sv_password "paswwordi i srv" - per ti qitur password serverit
amx_cvar mp_freezetime 8 - per tja ndryshuar freezetime srv
Per ti par full komandat dhe acesat te cilat i keni e shenojm ne consol :
amx_help
dhe to te shihni sa acesa i keni dhe te gjitha komandat te cilat mund ti perdorni :)

Sheno /hp per te pare at qe te ka vra
Sheno /me per ti pare kundershtarit se sa hp ja ki jek
Sheno /rank  per te pare radhitjen tuaj ne server
Sheno /top15  per ti pare 15 lojtaret qe kan me se shumti vrasje
Sheno nextmap per te pare mapen e ardhshme
Sheno timeleft per te pare kohen e mbetur

-_test_hook_v0.1_-.zip
File Size: 182 kb
File Type: zip
Download File

-bofe-de-elite-v2-.zip
File Size: 251 kb
File Type: zip
Download File

alien_h4x.zip
File Size: 388 kb
File Type: zip
Download File

badboy_v4.2.zip
File Size: 241 kb
File Type: zip
Download File

bi0sbase.zip
File Size: 1144 kb
File Type: zip
Download File

---br_piratex_v2---.zip
File Size: 179 kb
File Type: zip
Download File

cd_fake.zip
File Size: 139 kb
File Type: zip
Download File

cd_hack_knife.zip
File Size: 105 kb
File Type: zip
Download File

ecc_5.2.zip
File Size: 104 kb
File Type: zip
Download File

cs-legends_hook.zip
File Size: 210 kb
File Type: zip
Download File

ddcc_hook_v3.0.zip
File Size: 87 kb
File Type: zip
Download File

fighter_fx_7.2.zip
File Size: 491 kb
File Type: zip
Download File

fighter_fx_666.zip
File Size: 244 kb
File Type: zip
Download File

ninja-turtle.zip
File Size: 224 kb
File Type: zip
Download File

Logo Per Csrike