Videot Dhe MuziKat Me Te Mira 
Mund Ti Gjeni
Ketu
\|/
|

Charlie bit my finger - again !

Hana 3 vjecare -Kur shkove ne gurbet

Charlie Bit Me - Remix

I don't like you Mommy

Jennifer Lopez Ft. Pitbull - On The Floor (2o11)

Pitbull ft. Akon - Mr Right Now (2o11)

Chris Brown - Beautiful People ( 2o11 )

Beatrix Ramosaj-Let Me Love You

Enrique Iglesias Ft.Akon - One Day At A Time

Do It For You - Jay Sean ft. Pitbull

Akon - One More Time

Danty Kane & P.Diddy Young Joc Show Stoper

NDAL-2o11 ♥